گام بلند پتروشیمی اروند برای بومی سازی لایسنس زنجیره PVC با همت واحد پژوهش و فناوری
04/02/20
قراردادهای بلندمدت و مسیر تازه ارتباط دوسویه با صنایع پایین دستی ممکن شددر ادامه هفتمین همایش ارتباط با مشتریان پتروشیمی اروند که برای نخستینبار با محوریت مشتریان حوزه کاستیک برگزار شد، مدیران ارشد شرکت از آغاز مسیر تازهای در روابط صنعتی با مشتریان خبر دادند و تاکید شد: «پتروشیمی اروند در راستای برنامه توسعه هفتم آماده امضای قراردادهای بلندمدت با مشتریان کلیدی خواهد بود.»
04/02/20
تمرکز بر ارتقای رضایت و توسعه بازارهای پاییندستیهفتمین همایش ارتباط با مشتریان شرکت پتروشیمی اروند، برای نخستینبار با محوریت مشتریان حوزه کاستیک، در سومین روز از بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در محل دائمی نمایشگاههای تهران برگزار شد.
04/02/20
بررسی پروژههای برقی و الکترونیکی در پتروشیمی اروند در دومین روز نمایشگاه نفت ۱۴۰۴در دومین روز بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، بررسی تخصصی پروژههای برقی و الکترونیکی مجتمع پتروشیمی اروند با حضور تیم فنی و کارشناسان حوزه انرژی، برق و ابزار دقیق انجام شد.
04/02/19
امضای تفاهمنامه همکاری پتروشیمی اروند و یک شرکت دانشبنیان در زمینه کاهش مصرف آب و انرژیپتروشیمی اروند با هدف ارتقای بهرهوری انرژی و حفاظت از منابع آبی، تفاهمنامهای با یک شرکت دانشبنیان ایرانی در زمینه اجرای پکیج کلرزنی پیشرفته به جای آب ژاول در سیستم کولینگ امضا کرد.
سایر اخبار
گام بلند پتروشیمی اروند برای بومی سازی لایسنس زنجیره PVC با همت واحد پژوهش و فناوری
04/02/22
قراردادهای بلندمدت و مسیر تازه ارتباط دوسویه با صنایع پایین دستی ممکن شد
04/02/20
تمرکز بر ارتقای رضایت و توسعه بازارهای پاییندستی
04/02/20
بررسی پروژههای برقی و الکترونیکی در پتروشیمی اروند در دومین روز نمایشگاه نفت ۱۴۰۴
04/02/20
امضای تفاهمنامه همکاری پتروشیمی اروند و یک شرکت دانشبنیان در زمینه کاهش مصرف آب و انرژی
04/02/19
تعمیرات فرصتی بدون توقف تولید پتروشیمی اروند به همت کارکنان جهادگر انجام شد
04/02/19
بازدید مدیرعامل پتروشیمی اروند از نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
خرید پیراهن و شلوار ستادی از محل درخواست VAS-0359601 شرکت پتروشیمی اروند ، به مدت 4 ماه خورشیدی می باشد .
تاریخ شروع :
1404/02/08
تاریخ پایان :
1404/02/25
خرید نیاز دوسالانه مکانیکال سیل های مجتمع از محل درخواست VAS-0359357 شرکت پتروشیمی اروند ، به مدت 8 ماه خورشیدی می باشد .
تاریخ شروع :
1404/02/08
تاریخ پایان :
1404/02/25
ساخت مبدل 42E-11002 طبق درخواست VAS-0160127 شرکت پتروشیمی اروند، به مدت 8 ماه خورشیدی می باشد .
تاریخ شروع :
1404/02/02
تاریخ پایان :
1404/02/27
شناسایی شرکتهای سازنده داخلی و توانمند برای ساخت و اجرای پوشش ضد اسید شامل (آجر و رزین) و متریال های نسوز شامل (آجر و ملات ) و پوشش های بکا پلاست مورد استفاده در صنایع پتروشیمی مطابق اسناد پیوست (DATA SHEET) اقدام نماید .
تاریخ شروع :
0 /00/00
تاریخ پایان :
0 /00/00
تاریخ شروع :
0 /00/00
تاریخ پایان :
0 /00/00
تاریخ شروع :
0 /00/00
تاریخ پایان :
0 /00/00
تاریخ شروع :
0 /00/00
تاریخ پایان :
0 /00/00
درباره ماشرکت پتروشیمی اروند در یک نگاه
شركت پتروشيمي اروند بـزرگتـريـن توليد كننده زنجيره پـي وي سـي جهـان در راستاي آرمان هاي خودكفايي و توسعه صنعتي و با هدف تامين مـواد اوليه صنايع پايين دستي مورد نياز بازارهاي داخلي و خارجي در سايت 3 منطقه ويژه اقتصادي پتروشيمي و در زميني به مساحت 108 هكتار احداث گرديده است. از اهداف مهم اين پروژه صنعتي واقتصادي توليد محصولات با ارزش همچون محصول S-PVC با توليد ساليانه 300000 تن پلي و ينيل كلرايد به روش سوسپا نسيون و محصول E-PVCبا توليد ساليانه 40000 تن پلي وينيل كلرايد به روش امولسيون ،كاستيك... ادامه مطلب
واحدها
E-PVCكارخانه E-PVC اكثر مراحل فرايندي كه منجر به توليد PVC مي گردد مشابه كارخانه S-PVC است. در اين كارخانه فرايند پليمرزاسيون به صورت پيوسته انجام مي شود. خوراك VCM به همراه مواد شيميايي ديگر وارد راكتورها مي گردند.
بخش پليمرزاسيون واحدE-PVC شامل 3 راكتور مي باشد كه به صورت مداوم كار مي كند. در اين راكتورها فرايند توليد PVC به صورت امولوسيون مي باشد.
در اين راكتورها فرايند توليد pvc به صورت امولوسيون مي باشد.VCM در اين راكتورها به PVC تبديل شده و لاتكس توليدي به صورت پيوسته به بخش گاز زدايي و سپس به بخش خشك كن ها ارسال مي گردد.
لاتكس غليظ 50% در خشك كن ها توسط هواي داغ خشك به پدر PVC تبديل مي گردد.
پودر مذكور پس از غربال و كنترل سايز دانه بندي به سمت سيلوها ارسال شده و در نهايت بسته بندي مي گردد.
براي توليد E.PVC و S علاوه بر خوراك ورودي مواد مصرفي ديگري نيز به عنوان مواد افزودني و يا كاتاليست استفاده مي شود كه عمده آنها عبارتند از:
Dispersent Agent و كاتاليست ها
Emulsifier, stabilizer inhibitor, CrosslinkingStopper Defoamer و.. در يك مقايسه كلي دو كارخانه S.PVC و E.PVC مي توان گفت: در بخش خشك سازي S.PVC با استفاده از سانترفيوژها كيك PVC ، آبگيري ميشود و در واحد E.PVC با استفاده از تكنولوژي Membrane لاتكس تغليظ شده و در هر دو واحد جهت دستيابي به پودر از هواي گرم و خشك استفاده مي شود. سپس پودر توليدي جهت سايز بندي غربال مي شوند و پس از ذخيره در سيلوها نهايتا بسته بندي و انبار مي شود.ادامه مطلب
S-PVCكارخانه PVC از اهداف مهم پتروشيمي اروند توليد محصول با ارزش و اقتصادي PVC مي باشد. اين كارخانه با ظرفيت توليد ساليانه 300 هزار تن S.PVC و 40 هزار تن E.PVC جهت تامين نياز بازار هاي داخلي و صادرات به خارج از كشور در نظرگرفته شده است . پودر S.PVC در هشت گريد مختلف به روش سوس پانسيون و پودر E.PVC در پنج گريد به روش امولسيون توليد مي گردد.
1-بخش تامين خوراك (VCM and Demineralized Water Supply )
2-بخش محلول سازي و تهيه كاتاليست ها (Dissolving )
3-بخش پليمر اسوين (Polymerization )
4-بخش گاز زدايي (Degassing )
5-بخش خشك كردن و بسته بندي (Drying and Bagging )
خوراك اصلي كارخانه پي وي سي، توليدي در كارخانه EDC/VCM مي باشد.
استفاده از فناوري جديد شركت Vionnlit در فرايند توليد pvc باعث افزايش كيفيت و باز دهي محصول توليدي مي گردد.
در كارخانه s.pvc خوراك VCM دريافتي از واحد EDC/VCM در ناحيه 410 (بخش تامين خوراك)، آبگيري شده و به ناحيه پليمرزاسيون واحد S.PVC شامل 6 راكتور Batch مي باشد كه به دليل كاربرد تكنولوژي intercooler در ساختمان راكتورها باعث كاهش هزينه توليد و افزايش كارايي اين بخش گرديده است.
- در بخش پليمرزاسيون واحد PVC.S.PVC به روش سوس پانسيون و در راكتو رهاي پليمريزاسيون توليد مي گردد.ضمنا علاوه بر خوراك VCM تعداد زيادي ماده شيميايي به عنوان كاتاليست، Dispersant و ... همراه با VCM به راكتورها تزريق مي گردد.
- سوسپانسون خروجي از راكتورها پس از عبور از برج هاي گاز زدايي به بخش خشك كننده ها وارد مي شود و توسط سانترفيوژها، آبگيري و به سمت خشك كن ها مي رود.
سوسپانسون توليدي در راكتورها وارد سانترفيوژها شده و آبگيري مي شود. كيك حاصله در مرحله بعد در خشك كن ها وبه وسيله هواي داغ خشك مي گردد. نهايتا پودر PVC به بخش بسته بندي و انبار ارسال مي گردد.ادامه مطلب
EDC/VCMكارخانه EDC/VCM هدف از اين كارخانه توليد EDC (اتيلن دي كلرايد) VCM(وينيل كلرايد مونومر) به عنوان خوراك واحد PVC مي باشد.ادامه مطلب
CAكارخانه CA (كلر آلكالي) كارخانه كلر آلكالي ظرفيت توليدي بالغ بر 660.000 تن در سال كاستيك(NaOH) بر مبناي كاستيك 100% و معادل آن 1.320.000 كاستيك 50% را دارد. اين واحد به دو خط توليد تقسيم شده كه هركدام 50% از توليد كل را بر عهده دارد. خوراك اين واحد آب نمك با غلظت gr/lit 310-300 است كه براي توليد آب نمك 1.196.000 تن در سال شسته شده از واحد استحصال و شستشوي نمك(مجاور سربندر) به دست مي آيد.ادامه مطلب
SWکارخانه شستشوی نمک شرکت پتروشیمی اروند، اولین واحد از حلقه تولید زنجیره PVC ، به مساحت حدوداً 40 هکتاردر کیلومتر 6 جاده سربندر- آبادان احداث شده است.
وظیفه این کارخانه در گام اول خالص سازی نمک خام از ناخالصی های محلول و نامحلول، طی یک فرایند شستشوی هیدرومکانیکی توسط دو خط تولید مجزا و در گام بعدی تولید آبنمک اشباع و انتقال از طریق خطوط لوله به طول 23 کیلومتربه مجتمع پتروشیمی اروند بعنوان خوراک واحد کلرآلکالی می باشد.
ظرفیت تولید کارخانه شستشوی نمک بر اساس طراحی به میزان 4800 تن نمک شسته در روز و 1.584.000 تن در سال می باشد.ادامه مطلب